Róbert Puzsér цитаты

21   0

Róbert Puzsér

Дата рождения: 24. Октябрь 1974

Реклама

Róbert Puzsér is a Hungarian publicist, anchorman, editor, and social critic.

Цитаты Róbert Puzsér

„I do not sell out my personality. I represent views. I utter opinions. Let us talk about that! That should be the topic, not my personality! It is only a frame. A framework. Which does not deserve either attention, adoration, or love.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Interviews, Én nem a személyiségemet árulom. Én álláspontokat képviselek. Véleményt mondok. Erről beszéljünk! Ez legyen a téma, ne az én egyéniségem! Az egy váz. Egy keretrendszer. Nem érdemes sem figyelemre, sem rajongásra, sem szeretetre. (Puzsér Róbert: "Én egy őrkutya vagyok" Szily Nóra interjúja, life.hu, 2012. április 10.)

„What was this intellectual well-poisoning?“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Mi volt ez a szellemi kútmérgezés?

Реклама

„I do not care about the personality. Not only not yours, but none of the performers' personality is curious to me.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Engem nem érdekel a személyiség. Nem csak a tiéd nem érdekel, egyáltalán nem érdekel egyetlen fellépő személyisége sem.

„I do not admire that you do not undertake your face, man!“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Nem csodálom, hogy nem vállalod az arcodat, ember!

„I'm here that that anything should not be born too easily, which we will call a star, then it comes true half or one year later that it is not and we throw onto the rubbish.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Azért vagyok itt, hogy ne szülessen meg túl könnyen az a valami, amit elnevezünk csillagnak, aztán fél év múlva vagy egy év múlva kiderül, hogy nem is az és szemétre hányjuk.

„Dear Sándor! It is the appropriate standard in the liquor store No. 19. from Kőbánya - but not here.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Kedves Sándor! A kőbányai, 19. számú italboltban ez a megfelelő színvonal - de nem itt.

„Here in this seat, I will not say yes to anybody performing karaoke. It is a principal issue.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Én itt, ebben a székben karaoke-snak igent nem mondok. Ez elvi kérdés.

Help us translate English quotes

Discover interesting quotes and translate them.

Start translating

„I trust that it was not a serious dream and then there is nothing now which can be broken.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Én abban bízom, hogy ez nem volt egy komoly álom és akkor most nincs minek összetörni.

„On the wedding of the Antichrist, this is the ideal dance.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Az Antikrisztus menyegzőjén ez az ideális talpalávaló.

„What was that hideous shamelessness?“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Mi volt ez a förtelmes szégyentelenkedés?

„This what you performed picks up thirty cliques on the Youtube. And those are your friends and parents.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Ez, amit előadtál az harminc klikket tud a Youtube-on. S azok a barátaid meg a szüleid.

„I am a police dog. A yapping dog. Detached post of the public opinion. My duty is to give a signal, if I detect something dangerous. If something is crappy, contemptible, tasteless, mendacious, clandestine, hypocritical, mess, duff, homely, abominable or unworthy of human dignity. That has been what I have been doing during my whole life, that has been what I have been representing.“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Interviews, Én egy őrkutya vagyok. Egy csahos kutya. A közvélemény előretolt állása. Nekem az a feladatom, hogy jelezzem, ha valami veszélyt érzékelek. Ha valami silány, hitvány, ízléstelen, hazug, álságos, képmutató, szemét, ócska, igénytelen, förtelmes vagy emberhez méltatlan. Világ életemben ezt műveltem, ezt képviseltem. (Puzsér Róbert: "Én egy őrkutya vagyok" Szily Nóra interjúja, life.hu, 2012. április 10.)

„What was that devastating obscenity? What was that? You showed that level of yerkness, which I was not curious about. No!“

—  Róbert Puzsér
Quotes from him, Csillag születik (talent show between 2011-2012), Mi volt ez a pusztító alpáriság? Mi volt ez? A suttyóságnak olyan szintjét mutattátok meg, amire nem voltam kíváncsi. Nem!

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam egestas wisi a erat. Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum.“

Сегодня годовщина
Бенни Хилл фото
Бенни Хилл109
английский актёр, комик 1924 - 1992
Владимир Ильич Ленин фото
Владимир Ильич Ленин104
российский философ, политик, лидер Октябрьской революции 1870 - 1924
Джордж Оруэлл фото
Джордж Оруэлл102
английский писатель и публицист 1903 - 1950
Другие 56 годовщин